2010. július 1., csütörtök

Szolidaritási akció 2.

Végre leesett, mit kell tennem!

Ma van július 1.

A pápáért tartott imahetek után szabadon: negyven napos "hadjáratot" hirdetek! Imádkozzon velem mindenki, aki csak bír, akár egyetlen napig is. Minél többen vagyunk, annál hatásosabb!!! Egy teljes rózsafűzér ugyanarra a szándékra minden nap: egy konkrét papért.
Ez a minimum...

8 megjegyzés:

Ildikó írta...

Érdekes, hogy most jutott eszedbe, amikor már vége a papok évének. Lehet, hogy érdemesebb lett volna évtizedeket hirdetnie a Pápának. A Biblia évtizede, vagy a papok évtizede.

Mária Magdaléna írta...

Sajnos jó okom van rá, hogy rákapcsoljak...

Ildikó írta...

Kapcsolj az ötödik sebességre..

Ildikó írta...

Ja. Erről a témáról jut eszembe jó lelkigyakorlatok vannak az alábbi linken, többek között közbenjáró imádság terén is lehet tanulni. Ha minden jól meg el is megyek a közbenjáró imádságosra, az Eszter kurzusra.

http://szentignac.ujevangelizacio.hu/aktualis-szolgalatok-es-kurzusok

Mária Magdaléna írta...

Köszi!!!
Minden ima ráfér a papokra :)

Mirjam írta...

Az előző megjegyzést ide akartam küldeni, de lehet, hogy egy másik bejegyzéshez ment (késő van, elnézést :)).

Névtelen írta...

Kérlek, ha jut egy kis időd, kérlek mondj el egy imát értem és egy általam szeretett személyért, mert meghalok. Te jó keresztény vagy, Téged Isten meghallgat. Te nem tudod, hogy ki vagyok, de Isten tudni fogja.

Mária Magdaléna írta...

Kedves Előző Bejegyző!
Mindenképpen megteszem, és férjem is. De nagyon fontos, hogy próbálj meg te is Istenben lenni, hogy éljen benned a hit, remény, szeretet. Még a halál előtt is megkapjuk a lehetőséget a megtérésre, és arra, hogy jó keresztények legyünk! Sohasem késő!!! (gondolj a jobb latorra)