2010. július 31., szombat

Imádkozzunk ellenségeinkért

Állítólag Lamberger Antónián keresztül ismerjük a Szent Vér litániát is. A "MENNYEI ATYA" többek közt a következőket is mondta neki:
Ti, a végső idő emberei sok támadásnak vagytok kitéve. Ezek még növekedni fognak oly módon, hogy segítségem nélkül csaknem reményvesztettek lennétek. Ez okból egy tanítást akarok adni nektek, hogy hogyan tudjátok mindezeket a támadásokat az Én kegyelmemmel könnyen elhárítani. Halljátok: Aki ellenségeiért imádkozik, az elveszi a lehetőségét tőlük, hogy ártsanak neki...

3 megjegyzés:

Reina Nicolasa írta...

Megtérésekért imádkozni azt a litániát nagyon hatásos szerintem. Hiszen a válaszok ezek: "Üdvözíts minket!"

Őzike írta...

Ez az ellenségért való ima nekem roppant nehezen megy. Nem jön szívből, csak kötelességből. :-(
De képzeljétek, egyszer egy ilyen ima valódi gyümölcsöt hozott az életemben, és az illető nehéz emberrel való kapcsolatomban! Elhatároztam, hogy imádkozom érte egy kilencedet, és MÉG MIELŐTT ELKEZDTEM VOLNA, Isten kigyomlálta a szívemből az ellenséges érzést. (majd ha nekem is lesz blogom, elmesélem részletesen!!! :-) :-))
Na persze ritka kegyelem az ilyen gyors „eredmény” – sőt nem is szabad „eredményközpontúan” felfogni az ilyen jellegű imát sem. De az ilyen élmény biztatás, hogy nem hiábavaló az ima, és ki kell tartani benne!

Reina Nicolasa írta...

Ez nagyon jó! Ebből látszik, hogy megvalósítható a szeretetparancs.