2010. június 3., csütörtök

Támad Amerika

Nincs tévénk, így lassabban érnek el hozzám a hírek. Talán már mindenki hallott róla, de íme az amerikai elnök legújabb ötlete:
"Barack Obama proclaims June 2010 as “Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender Pride Month”
Az amerikai Z. atya blogbejegyzésében a következő birétumos szmájlival kommentálta a hírt:
o{]>:¬(


Tényleg aggasztó, és íme a válasz az előző bejegyzésemre. Nem elég, hogy házastársat nem fogunk találni a jövőben (csak esetleg azonos neműt...), de még "büszkén" ünnepelnünk is kell ezt a tényt.

5 megjegyzés:

Mirjam írta...

Obama:

http://4.bp.blogspot.com/_X6SfstKQluk/ScuD6H16HXI/AAAAAAAAApE/HuA7ieph8Yk/s1600/Jenkins.jpg

Norbert írta...

Ha jól rémlik az amerikai katolikusok(?) 60-63%-a szavazott Obamára, pedig aki egy kicsit is tájékozódik, az pontosan tudja, hogy miféle figura. Persze McCain se lett volna egy főnyeremény...
És Obama körül nem egy "hívő katolikus" forgolódik... Joe Biden, Pelosi, Kerry bácsi is még a szenátusban üldögél, ha nem tévedek.
Edward Kennedyt épphogy boldoggá nem avatta az illetékes bíboros úr...
Átlépve az óceánon a Blair házaspár is "katolikus"...
A nép és vezetők gyakran hasonlítanak.
A szebb időket látott Spanyolhonban a katolikus hittanra járó diákok 45 %-a támogatja a legális magzatgyilkosságot. 10 évvel ezelőtt még 60 % ellenezte.Ezek után Juan Carlos hitvány viselkedésén se lehet nagyon csodálkozni.

Mária Magdaléna írta...

Szerencsére nekem HITHŰ katolikus pap adatott, aki prédikált is eme cselekedetek ellen. Szomorú ezt a felhígulást tapasztalni :(

Unknown írta...

Nincs mit csodálkozni, hiszen már 1978-ban is volt, aki nem tudta magáról, hogy "fiú vagyok-e, vagy lány":)
http://www.youtube.com/watch?v=HUS9lhYdxrc

Unknown írta...

Amúgy az amerikai elnöknek nincs joga ilyesmihez a legfőbb törvény, a természettörvény miatt...

Molnár Tamásnál olvastam: "a törvények alapszellemét a liberális ideológusok átértelmezik; szükségük van rá, hogy gyakran változtassanak rajta, ha azt akarják, hogy a törvény az adott társadalomban éppen túlsúlyban lévő érdekhálózatokat fejezze ki. Ahelyett, hogy a törvényt az emberi kapcsolatok állandó és alapvető struktúrájának feleltetné meg (természetjog), a liberális koncepció a törvényt pragmatikus mércének tekinti, mely valamely korszak, nemzedék, érdekcsoport erkölcseihez és szokásaihoz igazodik (példa erre a homoszexuálisok közti házasság legitimizálása), és együtt változik a polgárok közti tranzakciók természetének módosulásával." (A liberális hegemónia; 1992)