2013. szeptember 11., szerda

A remény utoljára

Egyszer régen megígérte nekem Jézus: ha a Mennybe kerülök, akkor is édesanyának fog tekinteni, ha nem születik gyermekem.

Azóta, pont három évvel ezelőtt -Szent Júdás Tádé apostol közbenjárására- megfogant a kislányom, akivel nem volt panaszmentes a várandósságom, de végül egészségesen megszületett, és olyan gyönyörű, hogy kitalálni se tudnék szebbet.

Nagyon szerettünk volna a kislányunk mellé legalább egy testvért, de a házasságunk a hetedik évforduló felé közeledve döcögni kezdett, és sajnos elég sok volt a szeretetlenség ahhoz, hogy ne foganjon meg a várva várt gyermek.


Ám végül -Istennek hála- még ez a problémánk is megoldódott, és a Merj szeretni! című könyv 40 napos lelkigyakorlata közepén pozitív lett a terhességi tesztem. A kis mütyür egy igazi csoda volt! Végtelenül boldognak éreztem magam. Esténként hallgattam, hogyan bugyborog a bensőmben, és még a myomám is jó helyre rendeződött. Minden tökéletesnek tűnt. A fenti fotón 5 hét 5 napos volt a kis fehér borsócska, mikor először jártam nőgyógyásznál.

(folyt. köv.)

Nincsenek megjegyzések: